Eti ZAFER'le Döndü.

Eti ZAFER

Balıkesir`deki maçta Yeni Sanayispor : 0 - Etispor : 1






14 takımın katılımıyla 30 Eylül 2012 Pazar günü start alan
Süper Amatör Lig ikinci hafta karşılaşmaları 07 Ekim 2012 Pazar günü oynanan 7 karşılaşmayla tamamlandı. Ligin ikinci haftasında Balıkesir Merkez temsilcisi Yeni Sanayispor'un konuğu olan temsilcimiz Etispor, ilk yarısı 0-0 kapanan karşılaşmanın 64'üncü dakikasında Zafer'in gölüyle karşılaşmadan 1-0 üstünlükle ayrılarak ligin ikinci haftasında puanla tanıştı.


Ligin ilk haftasını mağlubiyetle kapayan ve puan hesabı yapan iki takımın Emre Bolel, Hüseyin Bağcı ve Orhan İçelgüç hakem üçlüsü yönetimindeki karşılaşma temsilcimiz Etispor'un santra vuruşuyla başladı. Karşılıklı ataklarla geçen müsabakanın ilk ciddi atağı 38'inci dakikada Eti'den geldi. Bu dakikada gelişen ani atak sonucu Zafer'in kaleci Oktay'ı da geçen şutu ev sahibi ekibin defans oyuncuları tarafından çizgi üzerinden çıkarılınca temsilcimiz mutlak bir golden oldu. Her iki takımda ilerleyen dakikalarda gol pozisyonu üretemeyince ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte rakibi üzerinde baskısını artıran Etispor, Karşılaşmanın 64'üncü dakikasında istediği gole kavuştu. Bu dakikada temsilcimizin yaptığı pres neticesinde orta sahada Gökay'ın kaptığı ve sol taraftaki Yiğitcan'a gönderdiği topla gelişen ani atakta kaleciyle karşı karşıya kalan Yiğitcan'ın kaleye göndermek isteyip gönderemediği top, sağ tarafta bomboş bekleyen Zafer'e pas oldu. Zafer, topu boş kaleye yuvarladı. 1-0

Karşılaşmanın 77'inci dakikasında ev sahibi ekibin oyuncusu İsmail'in orta sahada Yiğitcan'a yaptığı faul sonrası kasti tekmesini karşılaşmanın hakemi Emre Bolel kırmızı kartla cezalandırınca rakip 10 kişi kaldı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha da rahatlayan temsilcimiz oyunun hakimiyetini iyice eline almasına rağmen karşılaşmanın 82 ve 83'üncü dakikalarında önce Yiğitcan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyon topu Oktay'a teslim etti. Ardından Barış çok müsait durumdaki pozisyonda pasını Zafer'e vermeyip kaleye şut atmayı tercih edince mutlak goller kaçmış oldu.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında her iki takımda pozisyon üretemeyince karşılaşma 1-0 Eti'nin üstünlüğüyle sona erdi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı